fredag 22 oktober 2010

Ed-Halden, Halden-Ed

Kasper og Karina har sin pappa i Halden. Det tar ca 1 time og kjøre dit, så den siste tiden har barna vært lei av all reisingen. Så fort jeg forteller at de skal til pappa har de klaget og sukket.=(  Så klart de vil til sin pappa, men de vil ikke kjøre bil fram og tilbake(veien er veldig dårlig og svingete og Karina blir ofte dårlig..)! Så mamma-Kaja har tenkt på hvordan mine små engler skulle kunne skånes mest mulig... Tog ble løsningen, det går jo tog fra Ed til Halden.


I dag var første togtur, men de fikk følge på toget så de skule føle seg trygge og se hvordan det fungerte. Problemet var bare at det går jo ikke tog hjem igjen fra Halden før 5 timer senere, men det gikk jo og løse. Christofer ble med dem på toget og jeg kjørte bil til Halden, så vi kunne komme oss hjem igjen. Det gikk fint, tror denne løsningen kommer til og bli bra for barna framover! =)

På vei hjem tok vi en stopp i Ed og besøkte Carina og Mattias, de lykkelige turtelurene!;)

Deretter bar det til Lång-ed og hente kreps hos svigermor og svigerfar... Svigerfar hadde vært i Hamburgsund og hentet ferske Kreps. Nam nam, så i morgen skal vi virkelig kose oss!<3

Vi fikk vite i sta at Kasper og Karina skal få nok en lillesøster eller lillebror også! =)
Det blir jammen stor familie på mine barn, Kasper og Karina kommer da til og ha 5 søsken!
Men søsken er jo flott, tror nok barna gleder seg! =)

Nå fredagsMYYYS med verdens beste mann!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gjerne en komentar! =)