onsdag 11 maj 2011

Grillsesong


(Bilde er tatt herifra)


Grill-REGLER
Vi er på vei inn i grillselskapenes sesong høysesong. Derfor er det viktig å gjenoppfriske din hukommelse om utendørs matlagning. Når en mann frivillig melder seg til å grille, settes en rekke regler i gang å gjelde:Rutinemessig:
(1) Kvinnen kjøper maten.
(2) Kvinnen lager salat, forbereder grønnsaker og lager dessert.
(3) Kvinnen forbereder kjøttet, marinerer mv, plasserer det på et fat sammen med de nødvendige kjøkkenredskaper og sauser, og tar det med ut til mannen, som er plassert ved siden av grillen – med en øl i hånden.
(4) Kvinnen forblir fortsatt utenfor den obligatoriske tre meter sone, hvor en overflod av testosteron og andre mannlige aktiviteter kan finne sted uten innblanding fra kvinnen.Her kommer den viktige del:
(5) MANNEN plasserer kjøttet på grillen.Mer rutine:
(6) Kvinnen går inn for å organisere tallerkener og bestikk.
(7) Kvinnen kommer ut for å fortelle mannen, at kjøttet ser lekkert ut. Han takker henne og spør, om hun vil hente en øl mens han vender kjøttet.Viktig igjen:
(8) MANNEN tar kjøttet av grillen og gir det til kvinnen.Mer rutine:
(9) Kvinnen forbereder tallerkener, salat, brød, tilbehør, servietter og sauser, og sørger for at det hele kommer på bordet.
(10) Etter spisning sørger kvinnen for å rydde av bordet og vasker opp.Og viktigst av alt:
(11) Alle roser mannen og takker ham for hans matlagning innsats.

(12) Mannen spør kvinnen om hun nøt ‘hendes friaften«, og når han ser hendes irriterte reaksjon, konkluderer han at det bare er umulig å glede enkelte kvinner!Måtte bare stjele denne av Linn http://s0eet.blogspot.com/


2 kommentarer:

Skriv gjerne en komentar! =)