torsdag 25 november 2010

Og leve med diagnosen kreft...

I går fikk Christofer brev fra CTRF (Cancer- och trafikskadades Riksførbund).
I brevet sto det at han hadde fått et bidrag på 12000kr til Rehablitering, bidraget går til en tur til Brænnø (en øy utenfor Gøteborg). Der skal han være med på kurset "Unga som haft cancer", det er et kurs med innretning på psykologisk bearbeidelse og rehablitering for unge som har/har hatt kreft. Der får han mulighet til og treffe andre unge som er i samme situasjon, Avslapning i form av trening på avslapningsøvelser, Massasje og lære hvordan man får mer livsglede og økt livskvalitet... Jeg er veldig spennt på dette, og håper han får mye bra ut av kurset. Det er jo så flott at det finnes organisajoner som dette. Man forstår spesielt hvilket flott og viktig arbeid de gjør når man havner i situasjoner så man behøver hjelpen selv. Så en stor takk til CTRF for at min mann får denne muligheten. Jeg håper og tror det kommer til og bli svært nyttig og lærerikt for han og ta med seg videre det han får med seg fa tiden på Brænnø! 




Det har jo vært en tøff og lang periode Christofer har vært igjennom, det hele begynnte allerede i Mars..
Siden det har vår hverdag vært full av sykehusbesøk, operation, strålebehandlinger og cellegift... Det er lang vei til og bli frisk, Christofer er forhåpentligvis ferdig med all behandling i slutten av Februar. Da har han vært igjennom 10 cellegift kurer, noe som er fryktelig tidskrevende og utmattende. Han får cellegift i 5 dager, deretter skal det gå 4 uker til neste 5 dager osv..  Imellomtiden er det prøver for og se hvordan bloverdiene er, så man vet alldrig 100% når man kan begynne på neste kur heller... Så dette tar virkelig sin tid! Heldigvis har Christofer tatt dette svært bra, han er ikke dårlig, bare trøtt og sliten.. Så vi har vert heldige, og han har vært UTROLIG flink! =) Min tapre kjemper!! <3 

Når Christofer er ferdig med alle behandlinger skal vi prøve og få tatt turen vår til Roma, vi fikk en tur dit av min mamma og pappa i bryllupsgave. Men det er jo et pussel og få det til når man har 4 barn, hvorav 2 som går på skole.. Så vi får se, men en gang mot våren ihvertfall!! =)

2 kommentarer:

Skriv gjerne en komentar! =)