söndag 14 november 2010

Farsdag og en tann mindre...

 I dag var det jo farsdag, så dagen stratet med og stå opp med 4 iverige barn som ville gjøre i ordning for og feire. Barna pratet i munnen på hverandre og var fulle av ideer, det var allt fra og pynte hele huset med ballonger og gelander til is godteri og fest... Jeg fikk tonet ned det hele litt og poengtert at man ikke buker og ha kalas på farsdag, men at vi skulle følge vår tradisjon med frokost på sengen til Christofer. Vi kokte egg, lagde gode brødskiver, satte på kaffen og bakte muffins. Barna fannt fram alle gaver de hadde laget til Christofer. Han fikk jammen mye fine gaver av våre fantastiske barn, som:


Fine kort

                                                
"Til verdens beste styvpappa fra kasper"

Doruller med hjerter på,

Knagger til og henge verktøy på osv....

Så satte vi frokosten og muffinsene på brettet og gikk opp og vekket verdens beste pappa! <3 


Senere på dagen bar det av sted til Långed for og spise farsdagsmiddag hos mine svigerforeldre, noe som er en tradisjon. Der koste vi oss med deilig kylling gryte og hyggelig selskap, vi ble der faktisk helt til det var på tide med mat igjen. Barna spiste kveldsmat og så på bolibompa der, så når vi kom hjem var det bare og pusse tenner og hoppe i seng for de søte små. 

 Men Kasper kom hoppende ned etter en stund "mamma mamma tannen min er nesten ute!" Han har hatt en løs tann i flere uker og enderlig hang den altså bare i en tynn tråd. Vi vrikket og vridde litt og vips så var den jammen ute! =)

Den aller første gluggen til min lille prins, som jammen begynner og bli ganske så stor.....

Nå når den spente tannløse sønnen enderlig har sovnet, og helt sikkert ligger og drømmer om tannfeen! Så skal jeg og verdens beste pappa kose oss med popcorn og Beck! <3



1 kommentar:

  1. Neimen, se go`ungen min har mistet en tann:DDDD Gleder oss til og se det til søndag, når vi skal til Halden:DDDD Klemz fra Bestemor / Grethe

    SvaraRadera

Skriv gjerne en komentar! =)