fredag 5 november 2010

Høstferie-helsetur...

På onsdag reiste vi til Stockholm, vi skulle til kinesiologen Ulf Kilman igjen.
Denne gangen tok vi med Jennifer også for og høre litt ang hennes allergier og astma. Vi tok første stopp i Karlstad, spiste en god lunsj innen vi kjørte videre. Neste stopp ble i Ørebro, der hadde vi planlagt et langt stopp på Lek og buslandet. Jonatan er ikke så glad i og kjøre bil om dagen så den pausen var perfekt, så vi fikk sprunget av oss litt energi!:)



Og vist litt muskler;)



Så etter flere timer med lek og morro satte vi kursen mot Stockholm igjen, vi kom fram ved 8 tiden. Vi satte fra oss bagasjen på hotelrommet og gikk ut for og spise. Vi fannt en koselig restaurant som het amazon jungelrestaurant, og koste oss med god kveldsmat.




Torsdag etter frokost tok vi ferjen over til Ekerø der Ulf holder til.
 Vi var ute i god tid og gikk en tur i det fine været. Ulf holder til på en stoor hestegård, så Jennifer var veldig fornöyd med og få gå rundt og se på hestene (over 100 hester har de der). Kasper og Jennifer har nettop begynne på rideskole, så hester er veldig inn nå!;)

Etter timene hos Ulf og med sekken full av nye rettlingslinjer for kroppens helse, så reiste vi til Ørebro igjen og tok inn på hotel. Vi kjøpte snaks og hadde mys på hotelrommet.<3
En fornøyd Jennifer på vårt hotelrom.
Litt kjedelig og spise frokost på hotel, når man bare kan spise egne knekkebrød egg og skinke..... 


Fredag dro vi til det andre lekelandet i Ørebro som heter Skojlandet. Vi var der i Mange timer og lekte og spratt fra oss innen vi tok fatt på hjemveien.
Søtnosene koste seg på Skojland!

Raringer...


Christofer og Jennifer hopper seg klare til og kjøre bil i enda noen timer... 


Vi stoppet i Karlstad igjen og spiste deilig kinamat.. Nam nam!:) nå er vi ved Åmål og Altså snart hjemme igjen. Borte bra men hjemme best, lengter nå etter en god natt i min egen seng!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gjerne en komentar! =)