måndag 29 november 2010

Advent igjen....

Ja da er første advent over... Det ble riktig mys her i går, ettersom vi feiret Jennnifers 8år dag også.. Vi hadde 2 omganger med folk her, så det ble en hel del kaker og godter i løpet av dagen... Vi bakte selvfølgelig allt uten hvete og melk, det ble rismuffins, sjokoladekake laget på en kakemiks av potet og majsmel, gele, havreboller og kjeks... Istedet for sukker brukte vi sukrin i kakene, så ganske mye bedere var de jo i allefall... ;) 

En fornøyd snart 8 åring! =)

På kvelden hadde vi vår herlige adventstund. Vi sang som vanlig julesanger, en stol er juletre og så går vi rundt og synger.. Dette er tradisjon her i huset og alle sangene skal vi gjennom, viktigst er selvfølgelg enebærbusk, gikk meg over sjø og land, på låven sitter nissen og jul med din glede! Vi tente selvfølgelig også det første lyset...


Tiden går så altfor fort, ja nå er det bare og begynne og lete etter julegaver igjen da... 
Jeg er ferdig med våre egne barn og barnas kusiner osv, gjorde det veldig enkelt i år og bestillte allt fra: 
Det var egentlig ganske kjekt og tidsparende og bare sitte på dataen og plukke det vi skulle ha, for så og kjøre og hente en stoor pakke på posten! Fiks ferdig! =) Men så har man jo en hel del ikke barn som vi skal kjøpe til også, så det blir noen handleturer også! =)


2 kommentarer:

  1. Så fin tradisjon! :) Jeg har også kjøpt gaver på nett i år, herlig! Til alle voksne har jeg kjøpt "gaver med mening" fra flyktningehjelpen - det anbefales! :)

    SvaraRadera
  2. Ja det er veldig koselig! =) Så flott, takk for godt tips!=)

    SvaraRadera

Skriv gjerne en komentar! =)