torsdag 10 februari 2011

Blomkålmos..

Jeg elsker dette, kan brukes til omtrent allt og har en mild god smak...


Ingredienser:

1 helt blomkålhode
1 hel purre
1/2 boks kokosmelk
pepper


kok blomkålen og purren til blomkålen er myk.
Hell av allt vannet.
Ha i en 1/2 boks kokosmelk
og mos det hele med en stavmikser.
Smak til med salt og pepper.





Blogglisten

2 kommentarer:

  1. sv: Det er helt sant. Rødbeter smaker rart, men i juice forsvinner mye av smaken siden rødbeter smaker veldig mildt. En fin måte å få i seg den knallrøde rotgrønnsaken på :)

    SvaraRadera
  2. Denne blomkålpureen høres god ut! Takk for oppskrift! Jeg trengte en sunnere erstatning for den jeg bruker i dag, som er med parmesanost og rømme.
    Jeg leste det lange innlegget ditt lenger ned, om da din mann ble syk, og nå sitter jeg her og gråter. Ønsker alt godt for dere alle!

    SvaraRadera

Skriv gjerne en komentar! =)